Hey leuk dat u kijkt met deze video mijn naam is dylan de jongen en ik heb wat leuks ik heb namelijk hoe twee nieuwe get voor het zijn de figuur led strips eentje van 2 meter en eentje van 1 meter en die gaat monteren achter uw bureau waar ik nu aan zit en ik vind gewoon ontzettend of dat.

Je hem daarna alle kleuren kan geven dus ik ga hem daar monteren plaatje ziet hoe gemakkelijk het is om toe te voegen aan de app en vervolgens alle kleuren te veranderen voor een regenboog buiten mij te pakken natuurlijk.

Hier de opening zoals gezien witte led strip erin wat zit er allemaal bij nee stromen de klok heb een engelse en nederlandse stekker en tenslotte hebben we natuurlijk de philips hue led strip hetgeen waar het allemaal om draait laten we de file dual led strip gaan installeren we stoppen de stekker in de adapter focus zou de file viewer led strip aangaan en zal die in.
Helder wit licht tonen nadat ik bevestig de f.

Dat de file viewer led strip brand kan ik u gaan verlengen met de e-meter.

Extensie kabel die ik er bij heb gekocht vervolgens kun je toevoegen aan de file view app dit doe je onder instellingen en dan lamp figuratie vervolgens druk je op het i-tje en meer informatie te kunnen zien en de lamp en naam te kunnen geven tenslotte wil.

Je de philips hue led strip toevoegen aan een kamer zodat je mee kunt nemen in je eigen scènes en routines laten we eens kijken hoe het.

In het donker er uitzien zoals je ziet kun je de philips hue led strip en één van de 16 miljoen kleuren instellen via de philips hue heb het instellen van de kleuren super gemakkelijk je draait rustig met je vinger over de kleurenschijf een in zult zien dat de files you led.

Strip eigenlijk meteen reageren op de kleur die jij in besteld en zo ziet de philips hue led strip er achter mijn bureau uit vind het hartstikke gaaf dat je bent elke kleur kunt veranderen en zelfs met jullie single reis conway synchroniseren met wordt op uw beeldscherm staan nou heb je nog vragen over.

De philips hue led strip laat hem even weten in de comments hier beneden vind je toch video geef een duimpje omhoog en wil je nou zelf een philips hue led strip kopen dan heb ik de meest goedkope aanbieder voor je onder in de beschrijving neergezet alleen even op die link te klikken dan kun je bij de goedkoopste aanbieder uit mijn naam is denim van nieuw dan winkel.
Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here